Kwaliteit ISO

Ver voor de invoering van de ISO certificeringen hebben wij al een kwaliteitsbewakingssysteem binnen Smit plastic ontwikkeld. Middels dit systeem, kunnen wij de kwaliteit van een sterk wisselende reeks van producten goed bewaken. Van schets tot aflevering ligt alles goed gedocumenteerd vast omdat wij ons niet willen laten verrassen door toeval. Smit plastic wil dat de producten en productieprocessen van de klanten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Het is voor ons daarom ook van groot belang dat wij voortdurend alle kwaliteit-, veiligheid-, milieu- en overige bedrijfaspecten integraal onder controle houden.

Januari 2018 mochten wij het ISO 9001:2015 certificaat in ontvangst nemen. Dit heeft er mede toe geleid dat wij voor diverse opdrachtgevers werken in de voeding-, dranken-, farmaceutische-, automobielindustrie en de medische wereld.

Door jarenlange continueerproducties en even zo lange relaties met veel van onze klanten zijn wij overtuigd ook voor u de juiste partner te zijn.

Kwaliteitscontrole

Onze afdeling kwaliteit is bezet met 2,5 FTE die continu belast zijn met het bepalen van het eindresultaat. Hiervoor hebben zij beschikking over diverse meet- en regelapparatuur.

Smit technisch plastic spuitgietwerk

Ampèrestraat 10

4004 KB Tiel

Telefoon: 0344-673030

info@smit-plastic.nl